Porodična tragedija u Vraniću

Izvor: RTS, 03.Apr.2013, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična tragedija u Vraniću

Tročlana porodica iz Vranića kod Beograda pronađena mrtva u svojoj kući. Najverovatnije je reč o ubistvu i samoubistvu, nezvanično saznaje RTS.

U porodičnoj kući u Vraniću kod Beograda pronađena je mrtva tročlana porodica - otac, majka i sin, saznaje RTS.

Kako nezvanično saznajemo Dragan S. (52) ubio je svog oca (81) i majku (78), a potom izvršio samoubistvo, koristeći sekiru i nož.

Tela je danas oko 16 časova pronašao drugi sin ubijenih. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Komšije kažu da je Dragan S. bio miran i nenasilan i da ništa nije ukazivalo na tragediju. Porodica je poslednji put viđena u ponedeljak.

Doktor Slobodan Gavrilović iz barajevske Hitne pomoći rekao je za RTS da su prijavu dobili od policije i napominje da je sin bio psihijatrijski bolesnik koji je nedavno upućivan u bolnicu "Laza Lazarević", ali da tamo nije zadržan.

Dragan S. je bio registrovan duševni bolesnik.

Policija obavlja uviđaj na mestu tragedije. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TROJE MRTVIH U VRANIĆU: Ubijena cela porodica?

Izvor: Kurir, 03.Apr.2013

U kući su zatečeni mrtvi otac, majka i sin, a najverovatnije je reč o ubistvu i samoubistvu..BEOGRAD - U mestu Vranić kraj Beograda u sredu popodne oko 16.00 časova u porodičnoj kući u ulicu Milosava Jelića pronađena je mrtva tročlana porodica - otac, majka i sin...Dojava lekarima Hitne pomoći...

Nastavak na Kurir...

Tročlana porodica pronađena mrtva u Vraniću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2013

U mestu Vranić kraj Beograda danas oko 16 sati u porodičnoj kući pronađena je mrtva tročlana porodica - otac, majka i sin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.