Sekirom ubio oca i majku, pa presudio sebi?!

Izvor: Press, 04.Apr.2013, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sekirom ubio oca i majku, pa presudio sebi?!

U kući u Ulici Milanka Jelića juče su oko 16 časova su zatečeni mrtvi Radovan Simić (81), njegova supruga Vera (79) i sin Dragan (52). Za sada se pretpostavlja da je reč o ubistvu i samoubistvu, odnosno da je sin sekirom ubio roditelje a potom i sebe. 
Tela roditelja i brata pronašao je njihov drugi sin Zoran koji živi u Žarkovu i koji je došao da ih poseti. Vrata kuće su bila zaključana, a Zoran je nakon što mu niko od ukućana nije odgovarao na zvono razbio staklo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na ulaznim vratima i ušao u kuću. 
Kako pišu Naše novine, tela troje članova porodice Simić, na kojima su bile povrede nanete sekirom i nožem, nalazila su se u predsoblju, a pretpostavlja se da su Radovan i Vera da pobegnu od napadača. 
Komšije kažu da nisu ništa neobično primetili i da su poslednji put Simiće videli u ponedeljak. 
- Dragan je imao psihičkih problema, ali nikada nije bio agresivan. Nakon razvoda ostao je da živi sa roditeljima, a iz tog braka ima ćerku sa majkom koja živi u Resniku. Ona je baš ovog vikenda trebalo da ih poseti, jer leta provodi u Americi, pa je htela neko vreme da provede sa babom i dedom- kaže jedna od komšinica. 
Prvi komšija porodice Simić kaže da su se u poslednje vreme često svađali u kući
- Dragan je često išao ulicom i besno šutirao kamenje, a nekoliko puta se pijan potukao u kafani. Čuo sam da se svađa sa Radovanom i Verom, a možda ih je i tukao. Dragan je radio na brodu, ali su ga izbacili s posla jer je pravio probleme. Iako u poslednje vreme nismo bili u dobrim odnosima, njegov otac Radovan je bio dobar čovek- dodaje komšija Žika. 
Prema rečima doktora Slobodana Gavrilovića iz barajevske Hitne pomoći, Dragan Simić je bio psihijatrijski bolesnik, koji je nedavno upućivan u bolnicu "Laza Lazarević", ali tamo nije primljen. 
Policija ne isključuje mogućnost da je zločin počinio neko ko nije iz porodice

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.