Porodična tragedija u Beogradu

Izvor: B92, 06.Dec.2011, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična tragedija u Beogradu

Beograd -- U porodičnoj tragediji u Batutovoj ulici nastradali muž i žena nakon što su sa detetom skočili sa 6. sprata vojnog samačkog hotela. Dete u veoma teškom stanju.

Palko Ponjiger (1960) i njegova supruga Ilanka (1964) su poginuli na mestu nesreće, a njihovo sin (2008) teško je povređen kada su skočili sa šestog sprata vojnog samačkog hotela u Batutovoj 21 na Zvezdari u Beogradu.

Povređeni dečak prebačen je na dalje lečenje u Univerzitetsku dečju kliniku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Tiršovoj i njegovo zdravstveno stanje je za nijansu bolje, ali i dalje veoma teško, kazao je Tanjugu šef dežurne ekipe u toj zdravstvenoj ustanovi Dragan Zamaklar.

On je naveo da je zdravstveno stanje dečaka sada za nijansu bolje nego kada je tokom dana prebačen na dalje lečenje u tu ustanovu, ali da je i dalje životno ugrožen.

Dečak ima teške telesne povrede, tačnije povrede obe nadlaktice i butne kosti, karlične kosti, kao i kontuziju mozga i levog plućnog krila, kazao je Zamaklar.

"Potrebna je operacija ali se za sada ne može pristupiti intervenciji zbog njegovog teškog zdravstvenog stanja. Ako stanje bude dozvoljavalo, hiruška intervencija će biti obavljena što pre", kazao je dežurni hirurg.

"Prema dijagnostici koja je do sada urađena, može se slobodno reći da je dete životno ugroženo. Radi se o teškim povredama, tačnije o povredama ekstremiteta, prelom obe butne kosti, i o povredama unutrašnjih organa. Čekaju se i snimak i kontrolni snimci skenera glave, tako da se najverovatnije radi i o povredama glave", kazao je Drago Jovanović, portparol Urgentnog centra.

Komšije, od kojih se mnogi ni ne poznaju, za tragediju su uglavnom saznali kada su izlazili iz zgrade.

"Možda sam ih i poznavao, ali sad su toliko izbobličeni da ih ne poznajem, gledao sam sa pola metra daljine, ali ne znam. Bio sam u zgradi i pokušao da izađem napolje i ulazi policija u lift i ja izlazim napolje i vidim ovu scenu ovu", kazao je jedan od komšija tragično nastradalog para.

On je rekao i da se u tom vojnom hotelu živi u sobama od devet do 15 kvadrata, ili od 18 kvadrata, kao i da su sobe uglavnom trokrevetne, dok su zajedničko kupatilo i WC.

Na uviđaj su izašli pripadnici kriminalističke i vojne policije. Kako saznajemo, muškarac je bio vojni penzioner, a on i žena kasno su dobili dete.

Kako je i zbog čega došlo do stravične porodične tagedije u samačkom hotelu u Batutovoj ulici utvrdiće se nakon detaljne istrage. Ljudi koji su poznavali bračni par Ponjegar nisu želeli pred kamerama da pričaju o tragediji, kao ni o mogućim uzrocima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodična tragedija na Zvezdari

Izvor: RTS, 06.Dec.2011

Muškarac i žena poginuli, a dete je teško povređeno zbog pada sa šestog sprata solitera u Batutovoj 21 na Zvezdari u Beogradu. Dete životno ugroženo.

Nastavak na RTS...

Porodična tragedija u Batutovoj

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2011

Nešto posle podneva supružnici sa detetom skočili sa šestog sprata samačkog hotela. Oboje su na mestu poginuli, a dete je teško povređeno

Nastavak na Večernje novosti...

CELA PORODICA SKOČILA KROZ PROZOR NA ZVEZDARI

Izvor: Kurir, 06.Dec.2011

BEOGRAD- Tročlana porodica muž, žena i trogodišnje dete skočili su u 12.40 časova kroz prozor samačkog hotela u Batutovoj ulici 22 na Zvezdari...BEOGRAD- Tročlana porodica muž, žena i trogodišnje dete skočili su u 12.55 časova kroz prozor sa šestog sprata vojnog samačkog hotela u Batutovoj...

Nastavak na Kurir...

Porodična tragedija u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 06.Dec.2011

BEOGRAD, 6. decembra 2011. (Beta) - Otac, majka i dete skočili su u utorak sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj ulici na Zvezdari i tom prilikom roditelji su poginuli, a dete je prevezeno u Urgentni centar, izjavila je portparol beogradske Hitne pomoći Nada Macura... BEOGRAD, 6. decembra...

Nastavak na NaDlanu.com...

Dečak koji je preživeo pad sa 6. sprata uspešno operisan

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2011

Lekari Univerzitetske klinike u Tiršovoj ulici uspešno su operisali trogodišnjeg dečaka koji je juče preživeo pad sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj ulici.

Nastavak na Radio 021...

Poginuli supružnici, njihov trogodišnji sin u teškom stanju

Izvor: Danas, 06.Dec.2011

Vojni penzioner Palko Ponjiger (51) i njegova supruga Ilanka (47) poginuli su, a sin Milan (3) je preživeo, kada su juče skočili sa šestog sprata vojnog hotela u Batutovoj ulici 21.

Nastavak na Danas...

Svedok tragedije na Zvezdari: Bilo je užasno!

Izvor: medio.rs, 06.Dec.2011

Bračni par izvršio je samoubistvo skokom sa šestog sprata samačkog hotela u Beogradu. Njihov trogodišnji sin preživeo je pad, ali se nalazi u kritičnom stanju. Svedoci ove tragedije i dalje su u šoku.

Nastavak na medio.rs...

Cela porodica skočila kroz prozor na Zvezdari

Izvor: Glas javnosti, 07.Dec.2011, 07:02

BEOGRAD- Tročlana porodica muž, žena i trogodišnje dete skočili su juče oko 12.30 časova kroz prozor sa šestog sprata vojnog samačkog hotela u Batutovoj ulici 21 na Zvezdari...Na mestu nesreće moglo se sazanti da je reč o vojnom penzioneru Palku P. (52), njegovoj supruzi Ilonki ( 47) i njihovom...

Nastavak na Glas javnosti...

Dečak operisan, lekarima rekao: Neću sa tatom niz tobogan

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2011

Četvorogodisnji dečak, koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj, operisan je popodne i njegovo stanje sada je bolje i nije vitalno ugrožen, izjavio je doktor Miloš Petković sa klinike u Tiršovoj.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.