Porodici Jovanović u Gračanici ukraden auto, pasoši, novac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2021, 23:51

Porodici Jovanović u Gračanici ukraden auto, pasoši, novac

U prizemlje kuće porodice Jovanović u Gračanici nepoznati počinioci ušli su prošle noći kroz prozor, dok su supružnici i dvoje dece spavali u sobama na spratu, i ukrali novac, dragocene stvari, telefone i ključ od automobila koji su odvezli u nepoznatom pravcu.

Aleksandar Jovanović u izjavi za Kosovo onlajn kaže da su izjutra primetili otvoren prozor i vrata terase i izvučene fioke u sobi.

"Šteta po nas je ogromna. Ovo su odradili profesionalci. Prozor koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su otvorili je neoštećen. Ukrali su torbice, moju i od supruge, pasoše, bankovne kartice i kompletnu ušteđevinu koju smo imali. U mojoj torbici je bio ključ od auta BMW X5 sa kojim su pobegli u nepoznatom pravcu”, kazao je Jovanović.

Kosovska policija i ekipa forenzike su obavili uviđaj i prema rečima Jovanovića, nisu pronašli dovoljno tragova kako bi istragu pokrenuli u pravom pravcu.

Kosovo onlajn navodi da je tokom prethodne noći pokušana još jedna krađa u Gračanici i da je na meti lopova bio automobil BMW.

U Kosovskoj policiji u Gračanici potvrdili su da je porodica Jovanović opljačkana dok za pokušaj još jedne pljačke, kako je rečeno za Kosovo onlajn, nisu dobili prijavu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.