Porodica povređene devojke traži odštetu od Stefana Karića!

Izvor: Press, 27.Okt.2010, 02:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica povređene devojke traži odštetu od Stefana Karića!

Porodica Stanislave Pavlović (37), koja je 2005. godine teško povređena nakon saobraćajne nesreće, koju je pijan izazvao Stefan Karić, tražiće odštetu zbog pretrpljenog duševnog bola!
Miloš Pavlović, Stanislavin brat, kaže da im je porodica Karić do sada mnogo pomagala, ali da su se ipak odlučili na tužbu.
- Plaćali su operacije i izlazili nam u susret. Ipak, Stanislavi je život upropašćen. Ona je doživotni invalid! Karići >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su u međuvremenu prestali da se javljaju i odbili su da potpišu da će moju sestru obezbediti do kraja života - rekao je Miloš.
Apelacioni sud u Beogradu će narednih dana odlučiti o presudi Kariću, kojom je osuđen na kaznu od 800.000 dinara.
- U veštačenju nigde nije izričito navedeno da je Karić imao ispod 0,5 promila alkohola u krvi, a pri tom su veštaci naveli da je on bio opijen. Samo pukim slučajem su izbegnute smrtne posledice. Tražimo strožu kaznu - navodi se u žalbi tužilaštva.
Advokat Stefana Karića, Saša Milovanović, u žalbi je izjavio da je Karić 2005. godine bio dete.
- Moj klijent je student i zato smatram da je novčana kazna previsoka. Porodica Karić je mnogo pomogla porodici Pavlović oko lečenje Stanislave, adaptacije kuće, školovanja dece... - rekao je branilac Milovanović.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.