Porodica Marjanović ponovo pred sudom zbog UBISTVA PEVAČICE: Zoran i otac Vladimir stigli, MAJKA Zorica se nije pojavila (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Feb.2020, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica Marjanović ponovo pred sudom zbog UBISTVA PEVAČICE: Zoran i otac Vladimir stigli, MAJKA Zorica se nije pojavila (FOTO)

Pored njih u sudu će biti saslušana i kuma Marjanovića, Vera Vukomanović, koja je bila poslednja koja je telefonirala sa pevačicom PRED Višim sudom u Palati pravde u Beogradu počelo je suđenje optuženom Zoranu Marjanoviću, za ubistvo supruge Jelene.Pred sudijom bi trebalo da se pojave preostali članovi porodice Marjanović, Zoranovi roditelji Zorica i Vladimir. Međutim, kako "Novosti" saznaju, otac se pojavio, ali majka nije, iako je prozvana. Pored njih u sudu će >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << biti saslušana i kuma Marjanovića, Vera Vukomanović, koja je bila poslednja koja je telefonirala sa pevačicom, samo nekoliko minuta pre nego što će biti svirepo ubijena. Pročitajte još - Kumi ubijene Jelene Marjanović određen pritvor do 30 dana Foto Z. Jovanović Foto Z. Jovanović Foto Z. Jovanović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KUMA VERA OTKRILA NA SUĐENJU MARJANOVIĆU "Kada je Jelena nestala Janu su doveli kući, a ona je crtala i govorila da se MAMA IZGUBILA U TRAVI"

Izvor: Blic, 27.Feb.2020

U beogradskoj Palati pravde danas je okončano ročište u okviru suđenja Zoranu Marjanoviću, okrivljenom za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine. Na klupu za svedoke danas je pozvan otac okrivljenog Zorana, Vladimir Marjanović koji je iskoristio zakonsko pravo da ne svedoči...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.