Ponoš: Veliko pitanje kog Boška Obradovića podržati

Izvor: Danas, 12.Maj.2020, 18:27

Ponoš: Veliko pitanje kog Boška Obradovića podržati

Veliko je pitanje kog Boška Obradovića podržati, onog koji je pre deset dana zagovorao bojkot, onog koji se zalagao na nedavnom sastanku za izlazak na izbore ili ovog Boška koji bi sada pregovarao sa vlastima da se stvore uslovi za izbore, izjavio je danas potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ponoš (Narodna stranka): Nikad nisam bio pobornik metoda Šešelja i Nikolića

Izvor: Beta, 12.Maj.2020

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da nikada nije bio pobornik metoda u političkoj borbi koje su uveli Vojislav Šešelj i Tomislav Nikolić, poput incidenata u parlamentu i štrajka gladju na stiroporu ispred skupštine."Nismo u Savezu za Srbiju razgovarali o tim metodama...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.