Ponavlja se Humanitarni ponedeljak za blizance Saru i Andreja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2021, 00:05

Ponavlja se Humanitarni ponedeljak za blizance Saru i Andreja

U ponedeljak 26. jula akcija "Humanitarni ponedeljak" zbog lošeg vremena biće ponovo namenjen bratu i sestri Sari i Andreju Dedović.Tog dana ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Sara i Andrej su rođeni u 31. nedelji trudnoće, kod oba deteta, usled nedostatka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kiseonika tokom porođaja, postoji volumni gubitak bele mase mozga i bledilo očnih živaca na oba optička sistema, takođe su pretrpeli i omešanja bele mase (leukomalaciju). Uspostavljena im je dijagnoza cerebralne paralize (kvadripareza). Novac koji će se prikupljati potreban je za terapiju kako bi Andrej i Sara prohodali i Imali kvalitetniji život.

U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Sare i Andreja prošlog ponedeljka prikupljeno je 25.410,00dinara.

"Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda", novodi se u saopštenju Zelenila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posetioci Štranda i danas pomažu lečenje malenih blizanaca Sare i Andreja

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2021

Današnji Humanitarni ponedeljak na Štrandu ponovo će, zbog lošeg vremena, biti posvećen malenim blizanicima Sari i Andreju Dedović.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.