Poludeo od ljubomore: Ubio majku dvoje dece, a onda i sebe!

Izvor: S media, 30.Jun.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poludeo od ljubomore: Ubio majku dvoje dece, a onda i sebe!

Velika tragedija dogodila se juče u Karavukovu u opštini Odžaci. Oko 18.30 časova u butiku "Sneki "Zoran Marković (55) hicima iz pištolja ubio je Snežanu Tomić (48), sa kojom je bio u emotivnoj vezi, a zatim izvršio samoubistvo, saznaje S media portal.

Sudija Višeg suda u Somboru Branislava Mirković rekla je da je motiv tragedije najverovatnije ljubomora.

Teška porodična tragedija: Pred detetom ubio suprugu, pa pucao sebi u glavu

Neverovatan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << čin: Ćerke ocu oprostile ubistvo majke

Niko nije čuo pozive u pomoć: Majka umrla, a za njom i dete od gladi

- Snežanino beživotno telo pronađeno je u sedećem položaju s dve prostrelne rane, na levom obrazu i u predelu grudi. Telo Markovića bilo je pored nje s prostrelnom ranom na glavi, tako da je reč o ubistvu i samoubistvu - izjavila je Mirkovićeva za Kurir.



Meštani Karavukova kažu da su Zoran i Snežana bili u ljubavnoj vezi i da to nisu krili.



- Ništa nije ukazivalo na tragediju. Snežana je bila povučena i niko ništa loše nikad nije rekao o njoj. Bila je razvedena i iza nje su ostali maloletni ćerka Zorana i sin Miloš - rekla je jedna od komšinica.

(S media, Kurir)

Foto: guliver/thinkstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.