Poljoprivrednim stručnim službama u AP Vojvodini dodeljeno 179 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021, 16:13

Poljoprivrednim stručnim službama u AP Vojvodini dodeljeno 179 miliona

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić uručio je danas ugovore vredne 179 miliona dinara za finansiranje obavljanja savetodavnih i prognozno-izveštajnih poslova u zaštiti bilja na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini.

Bespovratna sredstva dobilo je 12 poljoprivrednih stručnih službi, i to za realizaciju aktivnosti iz programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, te podrške u sprovođenju poljoprivredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << politike i politike ruralnog razvoja.

Sekretar Božić je ovom prilikom istakao da poljoprivredne stručne službe imaju apsolutnu podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, i pozvao ih da svojim sugestijama i predlozima dopinesu još boljoj saradnji, naročito u segmentu koji se tiče njihovog rada.

"Zajedničkim radom i zajedničkim donošenjem odluka unapredićemo našu saradnju“, kazao je Božić i dodao da je cilj resornog sekretarijata da, kako sa poljoporivrednim stručnim službama, tako i sa poljoprivrednim proizvođačima, lokalnim samoupravama i drugim korisnicima sredstava, kreira konkurse koji će podržati njihove najvažnije projekte i programe.

Na javnom pozivu Sekretarijata za poljoprivredu podržane su aktivnosti poljoprivrednih stručnih službi iz Novog Sada, Vršca, Bačke Topole, Rume, Sombora, Pančeva, Subotice, Vrbasa, Zrenjanina, Kikinde, Sremske Mitrovice i Sente.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pokrajina za savetodavne i prognozno-izveštajne poslove u poljoprivredi izdvojila 179 miliona dinara

Izvor: 025info.rs, 27.Feb.2021, 15:06

Kako prenosi portal AgroFin.rs, Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić uručio je ugovore vredne 179 miliona dinara za finasiranje obavljanja savetodavnih i prognozno-izveštajnih poslova u zaštiti bilja na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini. Bespovratna...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.