Policijski službenik uhapšen pod sumnjom da je pucao na slavlju i ranio 10-godišnju devojčicu u ruku

Izvor: BKTV News, 11.Jun.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski službenik uhapšen pod sumnjom da je pucao na slavlju i ranio 10-godišnju devojčicu u ruku

Pripadnici MUP-a u Novom Sadu uhapsili su policijskog službenika G.K. (29), osumnjičenog za krivična dela izazivanje opšte opasnosti i teško delo protiv opšte sigurnosti.

On se tereti da je juče u Sremskoj Kamenici, na svadbenom veselju, ispalio iz pištolja metak koji je ranio u ruku desetogodišnju devojčicu u Alibegovcu.

G.K. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, kojem će biti priveden na saslušanje.

"Brzom reakcijom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << policije identifikovan je učinilac ovog krivičnog dela i osim procedure koja je predviđena za ovo krivično delo, policijski službenik G.K. će biti udaljen iz Ministarstva unutrašnjih poslova do okončanja disciplinskog postupka. Odlučnom reakcijom želimo da poručimo da ćemo brzo i energično kazniti sve one koji smatraju da ih policijska značka može abolirati u činjenju krivičnih dela i bahatom ponašanju prema građanima Srbije", poručio je direktor policije Vladimir Rebić.

Kao što smo pisali, u novosadskom naselju Alibegovac juče popodne zalutali metak ranio je desetogodišnju devojčicu koja je bila na rođendanskoj žurki u dvorištu jedne kuće, a metak je ispaljen tokom svadbenog veselja u obližnjem restoranu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.