Policija zaplenila spid, kokain, pištolje, municiju...

Izvor: Studio B, 02.Nov.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila spid, kokain, pištolje, municiju...

U veoma uspešnoj akciji Službe za prevenciju narkomanije i suzbijanje krijumčarenja narkotika MUP-a Srbije, u naselju Krnjača, policija je zaplenila veću količinu narkotika, nekoliko pištolja, veću količinu municije razlicitog kalibra .

Policija je lišila slobode jedno lice iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela.

U policijskoj akciji zapljenjeno je 4,3 kilograma opojne droge amfetamina "spida", oko 400 grama kokaina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dve digitalne vage za precizno merenje, mikser za mešanje opojnih droga, aparat za vakumiranje opojnih droga, mehaničku presu i pribor za pakovanje opojnih droga, saopštio je danas MUP Srbije.

Takođe zaplenjen je jedan automatski pištolj "škorpion", dva pištolja, jedan prigušivač, 126 komada municije različitog kalibra, dve "fantomke" i jedan pancirni prsluk. Vrednost zaplenjenih predmeta procenjena je na oko 10 miliona dinara.

Policija je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, lišila slobode S. S. (1985) iz Beograda.

Prilikom hapšenja, policija je u naselju Krnjača u Beogradu, kod osumnjičenog pronašla više paketića amfetamina i kokaina. Ostali predmeti pronađeni su pretresom stana i automobila koje je koristio osumnjičeni, navedeno je u saopštenju MUP-a Srbije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.