Izvor: B92, 30.Mar.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila šest Albanaca

Prizren -- Međunarodne snage reda uhapsile su u Prizrenu šest osoba pod sumnjom da su učestvovale u nasilju 17. i 18. marta u tom gradu, kada je više ljudi poginulo i povređeno, a najmanje 10 crkava i manastira oštećeno i zapaljeno. Predsednik Okružnog suda u Prizrenu Endžel Četa rekao je da su uhapšene osobe Albanci, osumnjičeni za krivična dela provale, krađe i podmetanje požara. Ukoliko njihova krivica bude dokazaan, moguće kazne su od jedne do 10 godina zatvora, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Četa.

UNMIK-policija i KFOR su u ponedeljak u Gnjilanu uhapsili pet osoba u okviru akcije suzbijanja organizovanog kriminala u toj opštini, saopštio je portparol UNMIK Niradz Sin. On je izjavio da je reč o širokoj operaciji suzbijanja organizovanog kriminala i da je u prvim satima akcije zaplenjene i izvesne količine droge i oružja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.