Policija u inđiji uhvatila vozača sa 3,33 promila alkohola u krvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021, 11:38

Policija u inđiji uhvatila vozača sa 3,33 promila alkohola u krvi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji otkrili su, prilikom redovne saobraćajne kontrole, tridesetsedmogodišnjeg vozača koji je upravljao putničkim automobilom "golf" sa 3,33 promila alkohola u organizmu.

Njemu je određeno zadržavanje do 12 časova.

Vozač će uz prekršajnu prijavu za nasilničku vožnju biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.

MUP apleuje na vozače da ne upravljaju vozilima ukoliko konzumiraju alkohol, kao i da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa radi svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vozač iz Inđije upravljao automobilom sa 3,33 promila alkohola u krvi

Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2021

Policija je zaustavila vozača iz Inđije, koji je upravljao automobilom pod dejstvom alkohola i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava za nasilničku vožnju, saopšteno je.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.