Policija u Železari proverava poslovanje bivšeg rukovodstva

Izvor: Večernje novosti, 02.Sep.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Železari proverava poslovanje bivšeg rukovodstva

BEOGRAD - Policija u smederevskoj Železari od jutros proverava poslovanje bivšeg rukovodstva, saznaje Tanjug iz dva izvora.Policija, kako kažu izvori Tanjuga, proverava dokumentaciju zbog sumnji da je bilo nepravilnosti u transportu roba.Sumnja se, naime, da je bivše rukovodstvo Železare angažovalo veliki broj privatnih preduzeća koja su svoje usluge naplaćivali po cenama većim od tržišnih.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Istraga u Logistici smederevske železare

Izvor: Politika, 02.Sep.2015

Smederevo – Policijskoj istrazi koja je započeta u „Železari Smederevo”, zbog sumnji na malverzacije sa transportom sirovina i gotovih proizvoda, prethodila je višenedeljna interna kontrola, saznaje „Politika”, a na udaru je, bar za sada, sektor Logistike i snabdevanja strateškim sirovinama....

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.