Izvor: B92, 31.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Policija nije podmetnula pištolj"

Niš -- Policija u Nišu tvrdi da Nikoli Albijaniću, koji je stradao tokom policijske potere u Nišu, pištolj nije podmetnut.

Šef Odseka za opšti kriminalitet Policijske uprave u Nišu Nebojša Petković negirao je danas tvrdnje da je policija podmetnula pištolj Nikoli Albijaniću koji je stradao tokom policijske intervencije u Nišu.

"Policija sigurno nije podmetnuila pištolj Albijaniću. Nesporno je utvrđeno da je on pištolj i torbicu koji su nađeni pored >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tela imao sedam do 10 dana ranije", rekao je Petković.

On je rekao da je veštak našao tragove baruta na majici preminulog, što pokazuje da je pucano sa daljine manje od pola metra. "Pretpostavljam da bi sada trebalo da se radi veštačenje torbice kako bi se utvrdilo da li je pucanj došao iz torbice. Na njoj postoji rupa slična rupi od metka", rekao je Petković.

On je rekao i da je policija saznala da je Albijanić "voleo da se igra pištoljima i da je pokazivao interesovanje za oružje".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.