Policija na tragu ubici Srbina iz Vojnića

Izvor: Kurir, 01.Sep.2012, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija na tragu ubici Srbina iz Vojnića

Policija traga za muškarcem iz BiH koji se sumnjiči da je pretukao, a zatim ugušio Srbina Momčila Španovića u selu Kijevo kod Vojnića , vezao ga i na glavu nabio partizansku kapu

KARLOVAC – Karlovačka policija uspela je posle četiri meseca istrage rešiti svirepo ubistvo Momčila  Španovića (75) čije je telo pronađeno 15.aprila ove godine u dvorištu porodične kuće sa partizanskom kapom na glavi, a za to se sumnjiči muškarac star 34 godine iz BiH za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kojim se traga.

Policija je istragom utvrdila da je Španović najpre ugušen, ali je pre toga brutalno pretučen na što ukazuju povrede po celom telu.

Istraga je policiju i državno tužilaštvo iz Karlovca dovelo do muškaraca iz BiH, koji je pobegao i za njim je raspisana poternica, ali se ne navodi njegovo ime i prezime, kao ni mogući motiv ovog ubistva, piše hrvatski portal 24sata.hr.

Da podsetimo brutalno ubistvo Momčila Španovića dogodilo su u noći između 14 na 15 april, a telo je pronađeno u dvorištu njegove porodične kuće u selu Krstinju u opštini Vojnić.

Španovićevo telo bilo je vezano jednom rukom za stepenište, dok su po njemu bili rasuti  jugoslovenski dinari, a na glavi mu je bila stavljena partizanska kapa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.