Policija je kod mladića na ulici našla pištolj, a prava zaplena je usledila kada su otišli do njegovog stana

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija je kod mladića na ulici našla pištolj, a prava zaplena je usledila kada su otišli do njegovog stana

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. P. (20) zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je kod osumnjičenog koji se nalazio u jednoj ulici pronašla pištolj, dok je pretresom stana i prostorija koje on koristi na Čukarici pronašla automatsku pušku i karabin.PROČITAJTE JOŠ - Vozač je na Horgošu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rekao da nema ništa osim ličnih stvari, a kada je u auto ušao carinski pas, odlučio je odmah da prizna (FOTO)Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz noći u noć palio šta je stigao: Uhapšen piroman u Požegi

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2019

Požare, u kojima nije bilo povređenih, ugasili su vatrogasci Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi uhapsili su U. V. (2001) iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti.Pročitajte još: Policija je kod mladića...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.