Policija ima opis napadača na Beka

Izvor: NaDlanu.com, 15.Nov.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ima opis napadača na Beka

Napadača je videlo nekoliko svedoka, koji su dali izjavu policiji.

Beogradska policija ima opis napadača koji je sinoć pucao na biznismena Milana Beka. Prema izjavama svedoka koji su videli napadača, radi se o mlađem muškarcu visokom oko 175 centimetara, sa "normalnim, lepim crtama licama".

Svedoci su uglavnom stanari ulice u kojoj se desio napad, i koji su napadača videli tokom popodneva, saznaje Blic.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << izjavio je da je policija pronašla četiri čaure i jedno zrno na mestu gde su dve osobe sinoć pokušale da ubiju biznismena Milana Beka.

Stefanović je istakao i da policija intenzivno radi u nekoliko pravaca na otkrivanju motiva za pokušaj ubistva, ali da, prema dosadašnjim informacijama, oni koji su pucali nisu bili profesionalci.

Kako je rekao, Beko je pogođen sa dva hica, a da je pucao profesionalac, ne bi sa te udaljenosti promašio.

Biznismen Milan Beko ranjen je juče oko 17.30 sati sa dva metka ispred svoje kuće na Senjaku.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.