Izvor: B92, 08.Okt.2009, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Zaplenjeni narkotici

Policija je zaplenila više od 8 kilograma marihuane, 550 grama kokaina i 28 grama heroina i uhapsila 4 osobe zbog sumnje da su preprodavali narkotike.

Uhapšeni su Bojan Todorovski (32), Predrag Marković (30), Darko Višnjevac (28) i Srđan Šehovac (26), zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Pri pretresu stanova osumnjičenih pronađen je veći iznos novca i veća količina različite droge, kao i metalna presa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kalupom za presovanje droge, navodi MUP.

Nakon primopredaje marihuane i kokaina, na obilaznici za Ostružnici, blizu Surčina, policija je uhapsila Markovića i Višnjevca, kod kojih je u automobilu "reno klio" pronađena putna torba sa ukupno 7,96 kg marihuane i nešto više od pola kilograma kokaina, naveo je MUP.

U stanu Todorovskog, koji je uhapšen kao organizator kupoprodaje droge, policija je pronašla veći iznos stranog novca i uhapsila Šehovca, koji je došao da kupi narkotike, kod koga je pronađeno 11.670 evra i 8.740 dinara.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu, navedeno je u saopštenju

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.