Izvor: 24sedam.rs, 27.Nov.2022, 08:21

Policajku podvodila poznata madam, a izdao ljubavnik: Dečka lagala da posle smene ide da čisti stanove - nosila kofu i džoger!

Policajku i njenu poznanicu podvodila poznata madam i rijaliti učesnica koja im je pomogla da zarađuju i po 1.000 evra za noć

Nastavak na 24sedam.rs...






Povezane vesti

MADAM IZ RIJALITIJA PODVODILA SRPSKU POLICAJKU Za noć uzimala 1.000 evra, momka policajca lagala da čisti luksuzne stanove, a celu aferu raskrinkao ljubavnik?

Izvor: Blic, 27.Nov.2022

Policajka (27), koja se snimala dok je oralno zadovoljava kolegu u toaletu, i jedna njena poznanica, s kojom se slikala u raznim pozama, uhapšene su i protiv njih je podneta prekršajna prijava za prostituciju, a sada su isplivali i dodtani detalji slučaja koji je juče šokirao celu Srbiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.