Policajci u ŠOKU: Zaplenili su mu DROGU, nisu mogli da POVERUJU KO JE u PITANJU, PET PUTA je morao da PONOVI!

Izvor: BKTV News, 20.Mar.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci u ŠOKU: Zaplenili su mu DROGU, nisu mogli da POVERUJU KO JE u PITANJU, PET PUTA je morao da PONOVI!

Policajci bili šokirani kada im se mladić, kod koga su našli više od 100 grama nakotika, predstavio kao sveštenik

Sveštenik Stefan Milenković (27) uhapšen je sinoć u Vrnjačkoj banji, kada je u njegovom vozilu nađeno 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina.

"Popa je zaustavila patrola saobraćajne policije kraljevačke policije. Bio im je odmah sumnjiv, izgledao je kao da je pod dejstvom narkotika. Zato je i urađen pretres vozila u kome je ubrzo nađeno 52 >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << grama kanabisa i 55 grama amfetamina. U tom momentu niko od policajaca iz patrole nije znao da je on svešenik. Nije na sebi imao mantiju, bio je u civilnom odelu, ali nije bio šokiran kada su mu pronašli narkotike. Čak nije pokušao ni da ih sakrije", kaže za BKTVNews izvor upoznat sa istragom.

Uhapšeni sveštenik zatim je doveden u stanicu policije u Kraljevu.

"Tek tada je rekao da je sveštenik. Niko od policajaca koji su ga saslušavali nije mogao da poveruje u to. Policajci su mislili da je neki drogirani diler, koji sada pokušava da se izvuče pozivajući se na svešteničku poziciju. Ali on je bio uporan u svojim tvrdnjama. Pet puta je ponovio da je sveštenik, i onda su urađene provere i utvrđeno da zaista jeste svešteno lice. Policajci su tek onda ostali u šoku, kaže naš izvor.

Kako je utvrđeno, osumnjičeni Milenković nema veze sa sveštenikom Milanom Jordovićem (41) iz Požege, koji je takođe nedavno  uhapšen zbog narkotika. Jordović je uhapšen u okolini Čačka, kada je policija zaustavilo vozilo u kome su bili on i bivši veroučitelj Zoran Marinković (43) ali i 27 kilograma skanka.

Osumnjičenom svešteniku Mitroviću, koji inače ima suprugu i dvoje dece, određeno je zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u kraljevačko tužilaštvo.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.