Izvor: RTS, 09.Feb.2021, 20:11

Policajci osumnjičeni za pomaganje Belivuku na saslušanju

U Tužilaštvu za organizovani kriminal počelo je saslušanje dvojice pripadnika MUP-a koji se sumnjiče da su pokušali da prikriju dokaze tokom pretresa prostorija osumnjičenih pripadnika organizovane kriminalne grupe koju predvode Veljko Belivuk i Marko Miljković, saznaje "Tanjug".
Nakon saslušanja tužalaštvo će odlučiti da li će sudu predložiti da se P. L. i B. V. odredi pritvor.

Policajci se terete kao saizvršioci za krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << delo "pomoć izvršiocu nakon izvršenja krivičnog dela".
Policija je nakon hapšenja saopštila da se P. L. i B. V. sumnjiče da su 4. februara, prilikom pretresa stana i drugih prostorija u sklopu akcije hapšenja osumnjičenih da su članovi organizovane kriminalne grupe koju su predvodili Belivuk i Miljković, svesno i voljno "površno pretresli jedan stan kako ne bi pronašli predmete krivičnog dela".
Policija je, međutim, naknadnim pretresom stana u njemu pronašla pištolj.
Takođe, policajci se terete da nisu oduzeli novac koji je pronađen u stanu prilikom pretresa, "iako je bio predmet krivičnog dela i naveden u naredbi o pretresanju".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo traži pritvor za “Belivukove” policajce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2021, 11:38

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je od suda da odredi pritvor dvojici pripadnika MUP-a P.L. i B.V. koji se sumnjiče da su pokušali da prikriju dokaze tokom pretresa prostorija osumnjičenih za pripadnika organizovane kriminalne grupe koju predvode Veljko Belivuk i Marko Miljković,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NASTAVLJENA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen Marko Andrić Kuzman, sa Veljom Nevoljom pričao o likvidaciji Milana Ljepoje

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021

Njemu je određen pritvor u trajanju do 30 dana...Nišlija Marko Andrić zvani Kuzman, čiji su snimci razgovora na kojima se moglo čuti kako priča o vođi bande "Pink Panteri" Milanu Ljepoji koji je nestao i za koga se sumnja da je ubijen od strane kriminalne organizacije, uhapšen je u četvrtak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.