Izvor: CrnaHronika.rs, 09.Avg.2011, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac zbog razvoda skočio u smrt

BEOGRAD - Slobodan P, starosti oko 40 godina, izvršio je samoubistvo juče oko 13.40 sati skokom sa četvrtog sprata zgrade nekadašnjeg Saveznog izvršnog veća (SIV), sadašnje Palate „Srbija”, na Novom Beogradu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je stigla na mesto nesreće, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.Kako nezvanično saznajemo, Slobodan P. skočio je iz svoje kancelarije koja se nalazi u zapadnom delu zgrade SIV-a na Bulevaru Mihajla Pupina. On je sa visine od oko 12 metara pao na platformu iznad prizemlja i na mestu ostao mrtav.
Prema nezvaničnim informacijama, on je bio zaposlen kao službenik Ministarstva unutrašnjih poslova iz upravnih poslova. Njegove kolege u zgradi Saveznog izvršnog veća bile su u šoku i nisu želele da komentarišu tragediju.
Još nisu poznati razlozi koji su naveli nesrećnog čoveka na samoubistvo, ali spekuliše se da je teško podneo razvod koji je usledio zbog preterane posvećenosti poslu. Iza sebe je ostavio ćerku.
Ilustracija, Izvor: blic.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.