Policajac uleteo u prevrnuto vozilo puno vode i spasio mladića

Izvor: RTS, 17.Jun.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac uleteo u prevrnuto vozilo puno vode i spasio mladića

Policajci su danas u Beogradu spasili mladića iz automobila punog vode koji je bio u kanalu.
Policijska patrola je bila upućena u Leštane, jer je prijavljeno da je došlo do saobraćajne nesreće, saopštava Nezavisni policijski sindikat Srbije.

Dolaskom na lice mesta, policajci iz stanice u Kaluđerici videli su automobil koji se prevrnuo u kanal i u koga je ulazila voda, zbog čega je mladiću >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji se nalazio u vozilu bio ugrožen život.
Tada je policajac Boško Rašić odlučio da uđe u vozilo kroz već polomljeno zadnje staklo, kako bi pomogao momku kome je pola glave već bilo u vodi. Rašić je u vozilu ostao sve dok nisu došli spasioci i vatrogasci, držeći zaglavljenom devetnaestogodišnjem A. M. glavu iznad vode, da se ne bi udavio.
Kada je stigla ekipa spasilaca, mladić je izvučen iz vozila i ukazana mu je pomoć, a zatim je prebačen u Urgentni centar.
Nezavisni policijski sindikat Srbije čestitao je kolegama iz Kaluđerice na brzoj i efikasnoj akciji i pohvalio Rašića.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.