Policajac ubio ljubavnicu i sebe

Izvor: Press, 09.Dec.2010, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac ubio ljubavnicu i sebe

Milan Aleksić (36), policajac iz Smederevske Palanke, sa tri hica iz pištolja usmrtio bivšu ljubavnicu Jelenu Lekić (37), pa pucao sebi u glavu. Aleksić nije mogao da preboli raskid dvogodišnje veze, sumnjao da se viđala sa drugim Milan Aleksić (36), policajac iz Smederevske Palanke, ubio je bivšu ljubavnicu Jelenu Lekić (37) ispred njene kuće u Kotežu, pa izvršio samoubistvo! Kako saznajemo, Aleksić nije mogao da preboli nedavni raskid >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njihove dvogodišnje veze, a sumnjao je i da se ona viđa sa drugim čovekom.Milan Aleksić došao je juče oko 7,30 časova ispred kuće u ulici Sutjeska u Kotežu, u kojoj živela Jelena Lekić sa dve ćerke iz prethodnog braka.
Jelenina ćerka bila u kući
- Milan je sačekao da Jelena krene na posao. Kada je izašla ispred kuće, prišao joj i ispalio joj iz službenog pištolja tri metka u grudi, a onda pucao sebi u glavu. Nesrećna žena na mestu je ostala mrtva, a Aleksić je sa teškim povredama prebačen u Urgentni centar u kojem je ubrzo preminuo - kaže za Press izvor blizak istrazi.
U policiji kažu da je u vreme zločina jedna Jelenina ćerka bila na poslu, a druga u kući.
- Jelena ima troje dece iz prvog braka. Dve ćerke su živele sa njom u iznajmljenoj kući u Kotežu, dok sin živi sa ocem u Šapcu. Aleksić je oženjen i ima četvoro dece. Prema informacijama kojima raspolažemo, on je hteo da se razvede i da se oženi Jelenom - kažu u policiji i dodaju:
- Milan i Jelena bili su dve godine u ljubavnoj vezi. Aleksić nije mogao da se pomiri sa nedavnim raskidom. On je želeo da se pomire, ali je ona to uporno odbijala. Čak je sumnjao da ima drugog ljubavnika. Posle razlaza joj je pretio, i ona je te pretnje prijavila policiji.
Milenko K., prvi komšija nesrećne žene, kaže da su se Lekićka i Aleksić svađali pre nekoliko dana.
- Jelena se ovde doselila pre tri meseca sa ćerkama. Viđao sam ranije Milana, ali u poslednje vreme nije dolazio često. Međutim, pre nekoliko dana su se žestoko posvađali. Vikao je na nju u dvorištu i otišao. Posle toga Aleksić nije dolazio - kaže Milenko K. i dodaje da je juče ujutru čuo pucnjavu, ali da je mislio da su petarde.
Hteo da se razvede
I stanari iz okolnih kuća kažu da su u prvom trenutku pomislili da je neko bacio petarde.
- Komšija mi je rekao da je video Aleksića rano ujutru kako se šeta ispred dvorišta - kaže stanar obližnje kuće i dodaje:
- Stajao je kod „juga" koji je Jelena vozila i bio je nervozan, ali to komšiji nije bilo čudno jer je i ranije dolazio. Niko nije mogao ni da pretpostavi da je nameravao da ubije Jelenu.
Komšije su čule da je Aleksić hteo da se razvede.
- Hteo je da se oženi Jelenom. Međutim, oni su nedavno raskinuli. Navodno je on posle raskida sumnjao da se ona viđa sa jednim čovekom iz komšiluka - pričaju komšije.
Milan Aleksić živeo je u porodičnoj kući u jednom naselju u Smederevskoj Palanci.
- Milan je u Palanci od 1999., kada je posle NATO bombardovanja izbegao iz Peći. Ima četvoro dece, a čuli smo da mu je žena teško bolesna. Nismo čuli da je nameravao da se razvede - pričaju Milanovi poznanici.
Kolege sa kojima je radio kažu da Milan nije bio problematičan.
- Normalno se ponašao. Ništa nije ukazivalo na tragediju - pričaju njegove kolege.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.