Izvor: Blic, 09.Avg.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac skočio sa zgrade u smrt

Slobodan P. starosti od oko 40 godina izvršio je samoubistvo danas oko 13.40 sati skokom sa četvrtog sprata zgrade Saveznog izvršnog veća (SIV) na Novom Beogradu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je stigla na mesto nesreće, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Kako nezvanično saznajemo, Slobodan P. skočio je iz svoje kancelarije, koja se nalazi u zapadnom delu Palate Srbija u Bulevaru Mihajla Pupina.

On je sa visine od oko 12 metara pao na platformu iznad prizemlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i na mestu ostao mrtav.

Prema nezvaničnim informacijama, on je bio zaposlen kao službenik Ministarstva unutrašnjih poslova iz Upravnih poslova.

Njegove kolege u zgradi Saveznog izvršnog veća bile su u šoku i nisu želele da komentarišu tragediju.

Još nisu poznati razlozi koji su naveli nesrećnog čoveka na samoubistvo, ali spekuliše se da je teško podneo razvod koji je usledio zbog preterane posvećenosti poslu.

Iza sebe je ostavio ćerku.

S.Ž.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.