Policajac pucao sebi u glavu iz službenog pištolja

Izvor: Blic, 12.Okt.2015, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac pucao sebi u glavu iz službenog pištolja

Službenik Ministarstva unutrašnjih poslova N.S. (36) pokušao je samoubistvo sinoć u Zemunu.

Kako nezvanično saznajemo, N. S. je pucao sebi u glavu u šumi nedaleko od železničke stanice Zemun i Tehničke škole "Zmaj", a telo policajca pronašao je slučajni prolaznik.

Teško povređenog i u kritičnom stanju ekipa hitne pomoći prevezla je u bolnicu i lekari se bore za njegov život.

Motiv samoubistva još nije poznat, a policija je na licu mesta obavila detaljan uviđaj zbog čega je taj deo grada bio u potpunosti blokiran.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRAGEDIJA Policajac nađen upucan kod železničke stanice Zemun

Izvor: Blic, 12.Okt.2015

Službenik Ministarstva unutrašnjih poslova N.S. (36) pronađen je sa ranom od vatrenog oružja na glavi u šumi u Zemunu...Kako nezvanično saznajemo, N. S. je pucao sebi u glavu u šumi nedaleko od železničke stanice Zemun i Tehničke škole "Zmaj", a telo policajca pronašao je slučajni prolaznik...Teško...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.