Policajac nehotice ispalio metak

Izvor: S media, 13.Sep.2010, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac nehotice ispalio metak

Policijski službenik Policijske stanice Čukarica Imeri Orkan koji je bio na službenoj dužnosti u Palati pravde, nehotice je ispalio metak prilikom preuzimanja službenog pištolja, potvrđeno S media portalu u MUP-u Srbije.

Viši sud u Beogradu u saopštenju dostavljenom S media portalu navodi da je pripadnik policije Imeri Orkan, tokom svog radnog vremena pristupio je, po pozivu suda, na dva suđenja, te je prilikom ulaska u navedenu zgradu po propisma predao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << oružje-pištolj pravosudnoj straži Višeg suda u Beogradu.

Nakon što je istom od strane pravosudne straže vraćeno oružje-pištolj, na izlaznim vratima, prilikom napuštanja navedene zgrade, pod do sada nerazjašnjenim okolnostima ispaljen je projektil, dok je čaura ostala u futroli pištolja.

Oružje je opalilo u trenutku kada je okvir sa municijom vraćao u pištolj. Metak je udario u pločice poda i tom prilikom naneo lake telesne povrede J. B. a ukazana je lekarska pomoć u ambulanti Hitne pomoći u okviru Palate pravde.

Pravosudna straža Višeg suda u Beogradu o svemu navedenom obavestila je ovlašćene organe MUP-a RS, koji su izašli na lice mesta, te je i od strane dežurnog istražnog sudije Višeg suda u Beogradu izvršen uviđaj, a policajac Imeri Orkan je priveden od strane ovlašćenih organa MUP-a RS, radi uzimanja izjave.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Mladići teško povređeni u dve saobraćajne nesreće

Izvor: Blic, 13.Sep.2010

Četiri osobe su teško povređene u dve saobraćajne nezgode u poslednja 24 časa u niškom kraju zbog prebrze vožnje i sletanja sa kolovoza, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu...Prošle noći u Svrljigu tri devetnaestogodišnjaka teško su povređena kada je sa kolovoza sletelo putničko...

Nastavak na Blic...

Policajac slučajno pucao u Palati pravde

Izvor: Mondo, 13.Sep.2010

Policajac zaposlen u Policijskoj stanici Čukarica O.I. koji je bio na službenog dužnosti u Palati pravde nehotice je ispalio metak prilikom preuzimanja službenog pištolja i lakše je povređen J.B., saopštio je danas MUP.

Nastavak na Mondo...

Policajac iz nehata ispalio hitac u Palati pravde

Izvor: Blic, 14.Sep.2010, 01:55

Beograd - Policajac Orkan I. (33) juče u 10.45 sati na izlazu iz Palate pravde kod kontrolnih kontradiverzionih vrata nehotice je ispalio metak, koji je rikošetirao o pod pa su parčići mermera pogodili dva muškarca. Parče mermera pogodilo je Jovana B. (42) u nogu i lakše ga povredilo, dok je drugi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.