Policajac napadnut i teško povređen u Smederevu

Izvor: Politika, 25.Jul.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac napadnut i teško povređen u Smederevu

BEOGRAD – Policajac iz Policijske uprave Zemun N.R. (29) napadnut je i teško povređen sinoć oko 21,30 sati u Karađorđevoj ulici u Smederevu kada su ga, bez ikakvog povoda, napala petorica izgrednika, od ranije poznata policiji, saopštio je Nezavisni sindikat policije.

On se u uniformi vraćao kući sa posla, kada ga je grupa huligana najpre verbalno napala, a kada je pokušao da ih umiri i legitimiše, fizički su nasrnuli na njega.

Od udarca u glavu N. R. je pao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << na zemlju, a osumnjičeni su nastavili da ga šutiraju po telu. Na sreću, naišao je slučajni prolaznik koji mu je pomogao, pa su se mladići razbežali.

Lekari smederevske bolnice, konstovali su prelom desne podlaktice i policajac N. R. je, posle ukazane pomoći, pušten na kućno lečenje.

Reprezentativni Nezavisni sindikat policije najoštrije je osudio još jedan napad na kolegu i podseća da sve nadležne institucije, naročito tužilaštva i sudovi, moraju adekvatno da reaguju, kako bi se stalo na put huliganima koji se bez ikakvog razloga, fizički obračunavaju sa pripadnicima policije.

Apelujemo na sudove da prestanu sa politikom izricanja blagih kazni počiniocima ovakvih i sličnih napada i podsećamo još jednom da ja napad na policiju, napad na državu, rekao je predsedavajući predsedništva NSP Velimir Lukić.

FoNet

objavljeno: 25/07/2014

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.