Policajac kolima pokupio kolegu i njegovu ženu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2013, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac kolima pokupio kolegu i njegovu ženu

Golubački policajac Srđan A. (41) udario je svojim kolima, i teško povredio, kolegu Živorada C. (49) i njegovu suprugu Slavicu C. koji su odvezeni u požarevačku Opštu bolnicu.

Udes se desio 26. januara oko 16.30 sati u Golupcu, na putu za naselje Maleševo.

"Srđan A, koji je tada bio van dužnosti, svojim privatnim putničkim autom marke 'reno', udario je u supružnike koji su se propisno kretali kao pešaci, levom stranom ulice. Usled jačine udara, oni su odbačeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nekoliko metara sa trotoara, zbog čega su zadobili teške telesne povrede. Kolima Hitne pomoći preveženi su u Dom zdravlja u Golupcu, ali su, zbog težine povreda, ubrzo prebačeni u Opštu bolnicu u Požarevcu i zadržani na lečenju na odeljenju ortopedije", kažu u istrazi.

Policajac koji je bio za volanom automobila je prema rezultatima obavljenog alko testa imao prilikom nesreće 0,12 promila alkohola u krvi. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, dok će supružnici biti saslušani posle oporavka.

Dvojica policajaca se, navodno, međusobno poznaju, jer zajedno rade u dežurnoj policijskoj stanici u Golupcu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.