Policajac iz Kanjiže reketirao migrante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac iz Kanjiže reketirao migrante

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) uhapsili su policijskog službenika G. B. iz Policijske stanice Kanjiža zbog sumnje da je primio mito od trojice migranata iz Pakistana, saopštio je danas MUP.

On se tereti da je 11. juna ove godine, oko 20 sati, na jednom autobuskom stajalištu u Horgošu, prilikom obavljanja dužnosti od tri migranta sa područja Pakistana uzeo 100 evra kako ih ne bi sproveo sudiji za prekršaje, navodi se u saopštenju.

Prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ih je doveo u zabludu da su izvršili ilegalni prelazak državne granice.

Osumnjčenog je uhapsio Sektor unutrašnje kontrole i on je uz krivičnu prijavu priveden zameniku višeg javnog tužioca u Subotici.

65

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen policajac iz Kanjiže zbog sumnje da je primio mito

Izvor: B92, 13.Jun.2016

Beograd -- Pripadnici MUP-a uhapsili su policijskog službenika G. B. iz Policijske stanice Kanjiža zbog sumnje da je primio mito od trojice migranata iz Pakistana...On se tereti da je 11. juna ove godine, oko 20 sati, na jednom autobuskom stajalištu u Horgošu, prilikom obavljanja dužnosti od tri...

Nastavak na B92...

Novo hapšenje u MUP:U Kanjiži reketirani emigranti

Izvor: Mondo, 13.Jun.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) uhapsili su policijskog službenika G. B. iz Policijske stanice Kanjiža zbog sumnje da je primio mito od trojice emigranata iz Pakistana, saopštio je danas MUP...Foto: screenshot/youtube..On se tereti da je 11. juna ove godine, oko 20 sati, na jednom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.