Izvor: Blic, 03.Feb.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac iz Despotovca izvršio samoubistvo u svojoj kući

Penzionisani policajac iz sela Miliva kod Despotovca, star 52 godine, pronađen je juče obešen u svojoj kući. Kako saznajemo, nesrećni čovek, na ovaj čin se odlučio zbog zdravstvenih problema.

"On je bolovao od dijabetesa. Lekari su trebli da mu amputiraju nogu zbog gangrene. Očigledno da to nije mogao da podnese. Jutros su ga našli obešenog", rekao nam je jedan od njegovih poznanika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGA: Obesio se policajac iz Despotovaca

Izvor: Kurir, 03.Feb.2017

...Kako saznajemo, nesrećni čovek, na ovaj čin se odlučio zbog zdravstvenih problema.."On je bolovao od dijabetesa Lekari je trebalo da mu amputiraju nogu zbog gangrene Očigledno da to nije mogao da podnese Jutros su ga našli obešenog", rekao nam je jedan od njegovih poznanika..(GJ/Blic)

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.