Policajac ide u zatvor jer je uzeo mito da bi prikrio lečenje ljubavnih problema astrološkim metodama

Izvor: RTS, 13.Jun.2020, 10:51

Policajac ide u zatvor jer je uzeo mito da bi prikrio lečenje ljubavnih problema astrološkim metodama

Policajac iz Novog Sada osuđen je na tri godine zatvora zbog primanja mita od 3.000 evra kako ne bi pisao krivičnu prijavu za prevaru za navodno "lečenje ljubavnih problema astrološkim metodama".
Posebno odeljenje Višeg suda u Novom Sadu policajcu D. Z. je izreklo i meru bezbednosti zabrane vršenja poziva policijskog službenika od tri godine, nakon odsluženja zatvorske kazne, saopšteno je iz tog suda.

D. Z. je osuđen jer je kao policijac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Odeljenja kriminalističke policije u Novom Sadu posredno i neposredno od P. M. iz Bačke Palanke, protiv koga se vodio krivični postupak zbog krivičnog dela prevara, zahtevao poklon za sebe u iznosu od 3.000 evra.
Novac je, kako je saopštio sud, tražio da ne bi podneo krivičnu prijavu protiv N. D. nevenčane supruge P. M., već samo protiv njega, kao i da ne bi vršio dalje provere u pogledu podataka o post-net uputnicama većeg broja oštećenih osoba na kojima je primalac novca N. D., za navodno "lečenje ljubavnih problema astrološkim metodama".
Ovo je prvostepena presuda na koju odbrana i tužilaštvo imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Novom Sadu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.