Policajac Simić preminuo posle dvomesečne kome

Izvor: S media, 27.Sep.2009, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac Simić preminuo posle dvomesečne kome

Preminuo saobraćajni policajac Branko Simić (41) posle dvomesečne kome. Povrede zadobio kada je na njega, u noći izmedju 18 i 19 jula prilikom obavljanja dužnosti u Obrenovcu, naleteo automobil.

Policija je tada saopštila da je Simića, prilikom obavljanja redovnih dužnosti saobraćajne kontrole u Obrenovcu, u ulici Miloša Obrenovića , udarilo vozilo "peglica" kojim je upravljao pijani vozač.

Kod vozača, kome je odmah odredjen pritvor, utvrdjeno je da u krvi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ima 2,2 promila alkohola.

Sahrana će biti održana u utorak, 29. septembra, u 13.00 časova, na groblju u Šapcu.

Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izrazio je saučešće porodici preminulog saobraćajca Branka Simića i ocenio da je to velika tragedija koja pokazuje koliko je opasna profesija policajca.

"Ništa ne može da nadoknadi njegov život", rekao je Dačić, obećavši da će Ministarstvo unutrašnjih poslova brinuti o Simićevoj porodici.

"Država mora najstrožije da sankcioniše napad na policiju", rekao je Dačić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.