Pokušao da opljačka dve menjačnice u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020, 14:47

Pokušao da opljačka dve menjačnice u Novom Sadu

Policija u Novom Sadu uhapsila je D. M. (1978), zbog sumnje da je pokušao da učini dva krivična dela razbojništvo.

Sumnja se da je, prekjuče, uz pretnju replikom pištolja, pokušao da oduzme novac od radnica dve menjačnice, na Futoškom i Rumenačkom putu.

Budući da su radnice aktivirale sisteme zaštite i alarmirale policiju, odustao je od izvršenja krivičnog dela.

Efikasnom akcijom policije, osumnjičeni je identifikovan i uhapšen, a pretresom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << njegovog stana i vozila pronađena je replika pištolja koju je, kako se sumnja, koristio prilikom krivičnih dela.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pokušao da opljačka menjačnice na Futoškom i Rumenačkom putu

Izvor: Radio 021, 03.Jul.2020

Novosadska policija uhapsila je D. M. (42), zbog sumnje na razbojništvo...Sumnja se da je, prekjuče, uz pretnju replikom pištolja, pokušao da oduzme novac od radnica dve menjačnice, na Futoškom i Rumenačkom putu. Budući da su radnice aktivirale sisteme zaštite i alarmirale policiju, odustao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.