Pokušali da prevare Narodnu banku Srbije

Izvor: RTS, 21.Feb.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušali da prevare Narodnu banku Srbije

Dve osobe uhapšene zbog sumnje da su pokušali da pribave protivpravnu imovinsku korist uz lažnu dokumentaciju.
Sumnja se da su A. M. i J. M. predajom falsifikovane dokumentacije Narodnoj banci Srbije 11. februara pokušali da pribave protivpravnu imovinsku korist u iznosu od više stotina hiljada evra.

U tome su sprečeni zahvaljujući multisektorskoj saradnji i efikasnom delovanju ovog tužilaštva, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << policije kao i Narodne banke Srbije, koja je odmah prijavila ovaj događaj, saopšteno je iz tužilaštva.
Okrivljenima je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova u kom periodu će biti saslušani, nakon čega će biti doneta dalja odluka o postupanju.
Na teret im se stavlja krivično delo prevara u pokušaju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.