Pokrenuta istraga o smrti devojčice iz Borče, čeka se obdukcija

Izvor: Press, 24.Jan.2011, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenuta istraga o smrti devojčice iz Borče, čeka se obdukcija

U porodičnoj kući u beogradskom naselju Borča, gde se osmogodišnja M. J. preksinoć ugušila šalom igrajući se u svojoj sobi i dalje vladaju muk i bol
Telo nesrećne devojčice nalazi se na Vojnomedicinskoj akademiji, a kako je tačno došlo do tragedije znaće se nakon obdukcije i policijske istrage.
Stravična nesreća dogodila se u porodičnoj kući, u naselju Borča u ulici Jovana Tekelije, u kojoj je devojčica živela sa roditeljima, dve starije sestre i babom i dedom.
Juče, dan posle tragedije, brojna rodbina, komšije i prijatelji dolazili su u Borču da izjave saučešće roditeljima tragično nastradalog deteta.
Njihova komšinica, sležući ramenima, kaže...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.