Poginuo vozač „zastave“

Izvor: Blic, 09.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo vozač „zastave“

Milenko Škorić (71) je poginuo, a Marko Pokimica (60) je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala tri vozila, sinoć oko 20.30 sati na Ibarskoj magistrali kod Rušanja. Pokimica je u kritičnom stanju prevezen u Urgentni centar, na odeljenje reanimacije.

Do nesreće je došlo kad je Škorić koji je upravljao crvenom „zastavom" (BG 227-562) krećući se prema Beogradu iz napoznatih razloga skrenuo u suprotnu traku i direktno udario u „ford" (BG 473-487) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kome se nalazio Pokimica. Na „ford" je odmah naleteo i Ljubiša Jovanović (37), u „alfi 164" (BG 618-595) koji je sleteo u jarak pored puta, ali srećom nije povređen.

- Bilo je strašno. Krenuo sam za „fordom" koji je preticao kamion sa prikolicom i ugledao vozilo koje prelazi na našu stranu kolovoza, ali se ipak brzo vratilo u svoju traku. I vozač ispred mene i ja smanjili smo brzinu, međutim automobil je baš ispred nas ponovo skrenuo u našu traku, tako da je sudar bio neizbežen- rekao je vidno uzbuđeni Jovanović.

Na lice mesta ubrzo je stigle su ekipe Hitne pomoći i policije, a morali su da intervenišu i vatrogasci da bi iz smrskane „zastave" izvadili nastradalog Škorića.

Zbog nesreće, saobraćaj na Ibarskoj magistrali odvijao se veoma otežano u oba smera. Policija je naizmenično propušatala vozila, a gužva se smanjila tek po završetku uviđaja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.