Izvor: B92, 15.Avg.2009, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo vozač kombija

Smederevo -- U saobraćajnoj nesreći na zaobilaznici oko Smedereva kod sela Vučak poginuo je vozač kombija koji je udario u kamion, dok je suvozač u kombiju teško povređen.

Poginuo je Vojislav T. (56) iz Velikog Gradišta, a Tomislav L. (39) iz Majdanpeka je zadobio teške povrede glave. Nesreća se dogodila kada je kombi kojima je upravljao Vojislav T. prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u kamion kojim je upravljao Miloš Vuković (31) iz Smedereva.

"Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojih razloga je kombi vozilo prešlo na suprotnu kolovoznu traku na mestu gde je zabranjeno preticanje i postoji puna linija istraga tek treba da utvrdi. Evidentno je na osnovu tragova kočenja da je vozač kamiona pokušavao da izbegne sudar bežeći udesno", rekao je istražni sudija Dragan Rogan agenciji Beta.

Tomislav L. je sedeo na suvozačkom sedištu kombija koji je potpuno smrskan, a on je prebačen u Urgentni blok smederevskog Zdravstvenog centra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.