Poginuo traktorista

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo traktorista

KRALJEVO - Kraljevačka policija saopštila je da je Žikica Krsmanović (44) iz sela Gokčanica kod Kraljeva, poginuo prošle noći kada je, izgubivši kontrolu nad traktorom, sleteo u Borovsku reku.

Kako se u saopštenju navodi, Krsmanović je vozeći traktor marke IMT kraljevačke registracije, na lokalnom putu u Borovu, sleteo sa visine od oko 12 metara i od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Na mestu nesreće uviđaj su obavili pripadnici saobraćajne policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispostave Policijske uprave Kraljevo, kaže se u saopštenju.

Povezane vesti: Preminuo dečak teško povređen u nesreći kod Kraljeva Došla u zavičaj i poginula s detetom Vozaču kamiona nađen alkohol u krvi Troje poginulo u smrskanom „audiju“

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo traktorista sletevši sa puta

Izvor: S media, 29.Mar.2011

Kraljevačka policija saopštila je da je Žikica Krsmanović (44) iz sela Gokčanica kod Kraljeva, poginuo prošle noći kada je, izgubivši kontrolu nad traktorom, sleteo u Borovsku reku. ..Kako se u saopštenju navodi, Krsmanović je vozeći traktor marke IMT kraljevačke registracije, na lokalnom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.