Poginuo otac Vlada Divca

Izvor: Studio B, 08.Jan.2014, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo otac Vlada Divca

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče oko 16 sati kod manastira Vavedenje u Ovčar Banji, poginuo je otac proslavljenog kosarkaša Vlada Divca, Milenko, a majka Rada je povređena, rekli su Tanjugu u Prijepolju bliski prijatelji porodice Divac.

Portparol Policijske uprave iz Čačka Biljana Nastić izjavila je ranije Tanjugu da su u udesu poginuli 77.godišnji muškarac, a da je teže povređena 72. godišnja žena koja je vozila.

"Muškarac koji se nalazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u vozilu podlegao je povredama u čačanskoj bolnici, gde je smeštena i žena koja je teže povređena, ali nije životno ugrožena", rekla je Nastić.

Ona je navela da je, iz još neutvrđenih razloga, putnički automobilo sleteo sa puta.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Magla na putevima, četiri osobe poginule

Izvor: Prva.rs, 08.Jan.2014

 Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 58 saobraćajnih nezgoda u kojima su 33 osobe teže i lakše povređene, a četiri lica su poginula.U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče oko 16 sati kod manastira Vavedenje u Ovčar Banji,...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.