Poginuo od strujnog udara kada se popeo na lokomotivu da se slika!

Izvor: Press, 27.Avg.2010, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo od strujnog udara kada se popeo na lokomotivu da se slika!

Marko Baković (19) iz Priboja poginuo je od strujnog udara od 20.000 volti kada se popeo na lokomotivu na stanici Prijepolje kako bi se fotografisao! Nesrećni mladić preminuo je na licu mesta od teških povreda. Nesreća se dogodila juče oko četiri sata ujutru na železničkoj stanici u Prijepolju, dok su Marko i njegovi drugovi čekali voz kako bi se vratili u Priboj.- Marko je sa drugovima bio na rođendanskom veselju u Prijepolju. On se popeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na lokomotivu kako bi ga drugovi fotografisali. U tom trenutku, mladić je nastradao usled udara visokog napona jer se iznad vozova nalazi strujna mreža. Izbegnuta je još veća tragedija jer je još nekoliko devojaka i mladića takođe želelo da se fotografiše na krovu lokomotive. Zbog ove nesreće železnički saobraćaj je bio u prekidu nekoliko sati - rekao je izvor blizak istrazi.
Reporteri Pressa obišli su porodicu stradalog mladića koja živi Pionirskoj ulici u centru Priboja. Otac Goran, majka Radina, mlađi brat Dalibor, baba Milisava Baković i stric Zoran Baković su u šoku.
- Marko je bio dobro dete, primeran đak pribojske gimnazije. Bio je naš mezimac. Otišao je sa društvom u Prijepolje na proslavu rođendana. Eto, trenutak nepažnje koštao ga je života - pričaju očajni rođaci. Marko Baković biće sahranjen danas u Priboju.  

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.