Poginuo motociklista na Vidikovcu

Izvor: S media, 22.Sep.2011, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo motociklista na Vidikovcu

Nikola Popović (32) poginuo je oko 16 časova kada je na Vidikovcu motorom udario u automobil, a zatim se odbio i podleteo pod autobus, saznaje S media portal.

U nesreći koja se dogodila oko 16 časova u blizini benzinske stanice na Vidikovcu poginuo je Nikola Popović (32), saznaje S media portal.

Poginuo motociklista

U sudaru poginuo motociklista

Pao sa motocikla i izgubio život

Do nesreće je došlo kada je Nikola Popović >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << motorom udario u automobil, a zatim se odbio i podleteo pod autobus. Motociklista je nastradao na licu mesta, potvrdila je za S media portal portparol Hitne pomoći Nada Macura.

(S media)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Poginuo motociklista na Ibarskoj magistrali

Izvor: Studio B, 22.Sep.2011

31-šnji motociklista Nikola P. poginuo je u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod naselja Vidikovac. ..Kako saznajemo, nesreća se dogodila kada je motociklista, koji se kretao ka gradu, na pešačkom prelazu udario ženu koja je prelazila ulicu, potom prešao u suprotnu kolovoznu traku,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.