Izvor: CrnaHronika.rs, 07.Sep.2011, 04:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo kamiondžija iz Srbobrana i na motoru mladići iz Obrovca

Dragan Šijačić (1965) iz Srbobrana poginuo je preksinoć oko 20 sati u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Vrbas – Bačko Dobro Polje.Prepostavlja se da je on usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad kamionom i sleteo u odvodni kanal pored puta. Policija je dostavila izveštaj o saobraćajnoj nesreći Tužilaštvu, navodi se u jučerašnjem saopštenju novosadske Policijske uprave, i dodaje da se veče ranije dogodio tragični udes u Obrovcu.Naime, u nedelju, oko 23.30 časa, živote su izgubili Branislav Stanojev (1981) i Milan Savić (1986) iz Obrovca, kod Bačke Palanke. Stanojev je motociklom vozio Savića Ulicom kralja Petra kada ih je udario „ford” kojim je upravljao njihov sugrađanin Damir N. (1986), koji je skretao na kolski ulaz i pri tom im, po svoj prilici, nije ustupio prvenstvo prolaza. Milan Savić je preminuo na licu mesta, a Branislav Stanojev podlegao je povredama na putu za Klinički centar Vojvodine . Damir N. i njegov saputnik lakše su povređeni.
Protiv vozača automobila policija će podneti krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, dodaje se u jučerašnjem saopštenju novosadske Policijske uprave.
M. V.
Ilustracija: crnahronika, Izvor: dnevnik.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.