Izvor: Blic, 12.Dec.2009, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo biciklista u naselju Altina

Biciklista star između 25 i 30 godina poginuo je u zemunskom naselju Altina kada je na njega naletelo vozilo, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je agenciji Beta kazala da se nesreća dogodila sinoć oko 21 sat u ulici Pavla Vujisića i da je vozač pobegao sa mesta nesreće.

Ona je navela i da je jutros oko pet časova na stanici Beovoza u Krnjači devojka pala pod voz, koja je prevezena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra i najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će joj noga biti amputirana.

Prema rečima Macure, sinoć u 21.30 je i jedna trudnica sa povredama glave, za koje se ne zna kako ih je zadobila, dovezena u ambulantu u Batajnicu, a zatim prebačena u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Ona je dodala i se oko 21 sata dogodio udes bez povređenih u Kotežu,

kao i da je Hitna pomoć tokom noći intervenisala 74 puta, od čega

14 puta na javnim mestima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poginuo biciklista u naselju Altina

Izvor: S media, 12.Dec.2009

Biciklista star izmedju 25 i 30 godina poginuo je u zemunskom naselju Altina kada je na njega naletelo vozilo, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. ..Macura je izjavila da se nesreća dogodila sinoć oko 21 sat u ulici Pavla Vujisića i da je vozač pobegao sa mesta nesreće...Ona...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.