Izvor: Blic, 27.Apr.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo biciklista

Danas je u Jadranskoj Lešnici, vozeći bicikl na regionalnom putu Loznica-Tekeriš u saobraćajnom udesu izgubio život Milojko Božić (76) iz tog mesta, izjavio je za Tanjug istražni sudija Opštinskog suda u Loznici Dragan Cvetinović.

On je rekao da je prilikom uviđaja, koji je tokom prepodneva obavio na licu mesta, ustanovljeno da se nesreća dogodila oko devet časova kada je na Božića, koji se biciklom kretao iz pravca Loznice prema Tekerišu naleteo kamion lozničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << registarskih oznaka.

Prema Cvetinovićevim rečima, od zadobijenih povreda Božić je preminuo na mestu udesa.

Kamionom, koji se u vožnji unazad kretao istom trakom kao i biciklista, upravljao je Goran Todorović (32) iz Jadranske Lešnice, naveo je Cvetinović i dodao da će protiv vozeča kaminona biti pokrenut redovan sudski postupak, bez određivanja pritvora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.