Izvor: Glas javnosti, Beta, 10.Avg.2009, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuli suvozači

KLADOVO - Dve osobe su poginule, a dve su teže povređene u dve saobraćajne nesreće koje su se preksinoć dogodile na putevima u opštini Kladovo, saopštila je juče policija.

Kod sela Kostol, preksinoć oko 20.30, usled neprilagođene brzine, Dragoje B. (38) iz Rtkova izgubio je kontrolu nad „opel kadetom“ i udario u banderu pored puta nakon čega se automobil prevrnuo. U toj saobraćajnoj nesreći nastradao je suvozač u vozilu Borislav B. (41) iz istog mesta. U tom udesu, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << navodi policija, teške povrede glave opasne po život, zadobio je putnik u vozilu Vidoje Š. (46).

U drugoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pola sata kasnije na putu Kladovo - Negotin kod sela Velesnica, poginuo je Dragoslav A, suvozač u džipu „micubiši pajero“ kojim je upravljao LJubomir LJ. (61). U tom udesu vozač je zadobio teške povrede i zbrinut je u kladovskoj bolnici. Do nesreće je došlo u trenutku kada je LJubomir LJ, pretičući automobil „seat“ austrijskih registarskih tablica, za čijim je upravljačem bio Nebojša D. (34), udario u zadnji deo vozila, nakon čega se džip nekoliko puta prevrnuo.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.