Poginuli suvozači u „opelu” i džipu

Izvor: Blic, 10.Avg.2009, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuli suvozači u „opelu” i džipu

U dve saobraćajne nesreće preksinoć u blizini Kladova, i to u razmaku od pola sata, nastradali su Borislav Balačević (41) iz obližnjeg sela Rtkovo i Dragoslav Andrejević iz mesta Velesnica. Obojica nastradalih sedeli su na mesto suvozača.

Balačević se vozio u „opel kadetu” kojim je upravljao Dragoje Boboković (38) iz Rtkova. U blizini sela Kostola, oko 20.30 sati, on je izgubio kontrolu nad autom i zakucao se u banderu. Zbog siline udarca auto je odleteo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jarak i prevrnuo se nekoliko puta. Balačević je ispao iz vozila i ubrzo preminuo, dok je Vidoje Šćojić (46), koji je sedeo na zadnjem sedištu, zadobio teške povrede glave i nalazi se u kritičnom stanju. Vozač Bobaković koji je zadobio lakše povrede je pritvoren.

Pola sata kasnije, na magistralnom putu Kladovo-Negotin, u blizini sela Velesnica, džip „micubiši pajero” zakucao se u zadnji trap „seata” dok je pokušavao da ga pretekne. Džipom je upravljao Ljubomir Ljubecić (61) koji je zadobio teške povrede i prebačen je u kladovski Zdravstveni centar, dok je suvozač Andrejević nastradao na licu mesta kada se džip zbog siline udara prevrnuo nekoliko puta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.