Izvor: B92, 06.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuli novinarka i fotoreporter

Beograd -- Novinarka "Yu-info" televizije Sanja Una Repac i fotoreporter lista "Blic" Igor Jovanov poginuli su u subotu ujutro u saobracajnoj nesreci na auto-putu Beograd-Novi Sad, saopstio je "Blic". U saopstenju se navodi da je do nesrece doslo kada je "zastava 101", kojim je upravljao Jovanov, uletela pod kamion koji je nailazio iz smera Beograda. Igor Jovanov i Sanja Una Repac vracali su se sa festivala EXIT u Novom Sadu, gde su bili na novinarskom zadatku.

"Nas kolega Igor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jovanov bio je jedan od najboljih predstavnika svoje profesije kod nas. Oprobao se u razlicitim zanrovima fotografskog umeca, radio je kao snimatelj na TV 'Politika', fotografisao za listove 'Gradjanin' i 'Nedeljni telegraf'", navodi se u saopstenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.